Ігри для хлопчиків / Зомбі Просмотров:1398

Гра Зомбі в Місті

  
  • Опис
  • Запрошуємо вас взяти участь у захоплюючій грі під назвою Пропащий місто. Отже, як ви думаєте, які саме причини роблять це місто пропащим? Може, у жителів проблеми з опаленням у будинках або їм відключили гарячу воду? А що якщо у них не дуже чесний мер, через якого все йде шкереберть? О, ні, проблеми у людей куди гірше озвучених вище. Справа в тому, що на них напала зграя живих мерців, які намагаються зруйнувати все на своєму шляху, і знищити всіх, хто якимось дивом залишився в живих.
    Що ж потрібно робити, якщо вийшло так, що ти залишився один на один проти юрби ожилих мерців? Мало того, що вони постійно атакують, так ще і можуть запросто заразити тебе своїм вірусом, перетворити в собі подібних. Треба брати в руки будь-яку зброю і намагатися стояти до кінця.
    Так і зробила головний герой захоплюючій флеш-ігри Пропащий місто, яку ви бачите на своїх ігрових екранах. Коли нашого персонажа оточили зомбі, він дістав пістолет і почав трощити зомбі монстрів. Звичайно, для цього знадобилася влучність, якої йому не позичати. І як виявилося це досить веселе заняття, особливо, якщо все проходить в режимі онлайн-ігри, а не наживо. Але веселощі продовжиться до тих пір, поки ці монстри не заженуть персонажа в кут. Впораєтеся з місіями, які приведуть вас у світ захоплюючих пригод і онлайн-ігор?
    (голосов:1)

  • [xfvalue_sys]
  • [xfvalue_traler]
  • [xfgiven_screens]
    [xfvalue_screens]
    [/xfgiven_screens]
  • Тут ваш модуль

на початок